Monyx vision är att vara det självklara valet inom kapitalförvaltning, förmedlad rådgivning och försäkring.

Affärsidé

Vi vill skapa mervärde åt våra kunder och partners med målet att erbjuda marknadens bästa kapitalförvaltning och försäkringslösningar. Med stort engagemang levererar vi hög kvalitet i våra anpassade tjänster och produkter genom personligt förmedlad rådgivning, en effektiv kapitalförvaltning med fokus på risk- och tillgångsallokering, samt via noga utvalda partners och försäkringar - som ger våra kunder en värdefullare vardag och framtid.


Våra värdeord

Värdefullt - Vi skapar värden

Det ska vara och upplevas värdefullt att vara kund, partner och medarbetare hos oss på Monyx. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi långsiktiga mervärden. För oss är det självklart att arbeta för en värdefull relation med våra kunder och partners.


Engagerat - Vi får det att hända

Vi är engagerade i våra kunder och partners och ser till att det händer. Vi tar ansvar för våra kunders, partners och bolagets bästa. Det är viktigt för oss som arbetar på Monyx att ha ett engagemang och en passionerad inställning varje dag.


Med kvalitet - Vi strävar efter att göra det bäst

Det vi gör varje dag ska vi göra med hög kvalitet. För våra kunders, partners och bolagets bästa. När vi låter hög kvalitet prägla vårt arbete blir vi effektiva, resultatet bättre och våra kunder och partners får de bästa produkterna och tjänsterna.