Det är enkelt att ta del
av våra erbjudanden

Alla som registrerar sig får varje månad ett nyhetsbrev med erbjudanden och nyheter inom finansmarknaden. På dina sidor i inloggat läge kan du enkelt ta del av våra produkterbjudanden inom fondsparande och gruppförsäkringar. Är du kund hos oss kan du se värdet på ditt fondsparande samt tecknade gruppförsäkringar på dina sidor.


Genom vårt nyhetsbrev får du...

  • Erbjudanden inom spar- och försäkringsprodukter
  • Marknadssyn från våra förvaltare
  • Spartips
  • Och mycket annat
Registrera mig

Riskinformation: Investeringar i fondandelar är förenade med risk. De pengar som investeras kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. För mer information se faktablad, prospekt och årsrapport på monyx.se.Fonder

Att spara i fonder är enkelt, passar alla åldrar och är ett bra sparalternativ som ger möjlighet till avkastning. Sparar du dessutom en del av lönen varje månad får du med automatik riskspridning i ditt sparande. Det finns olika typer av fonder att spara i.

Monyx erbjuder olika typer av fondförvaltning:

  • Allokeringsprodukter genom Monyx Strategifonder
  • Singelstrategiprodukter genom Monyx Aktiv Ränta, Monyx Svenska Aktier och Monyx Tillväxtmarknader

Spartjänsten

Anna-Carin behövs för input här:)

Pensionen

Din framtida pension består av flera delar. Den allmänna pensionen som innefattar inkomstpensionen och premiepensionen, tjänstepensionen som de flesta får av sin arbetsgivare och du kan också på egen hand spara till din pension.

Vi kan förvalta din premiepension, ditt privata fondsparande och din tjänstepension. Försäkringar

När något oförutsett händer är det bra att ha ett försäkringsskydd för dig och dina närmaste som skydd i vardagen. Vi erbjuder gruppupphandlade försäkringar till en lägre premie jämfört med en försäkring som du tecknar individuellt.


Rådgivning


Nyheter och krönikor

Som prenumerant på Monyx nyhetsbrev får du den senaste informationen från Monyx en gång i månaden med aktuella marknadskommentarer från förvaltningsteamet, krönikor, tävlingar och erbjudanden.

Du fyller i dina kontaktuppgifter och får nyhetsbrevet direkt till din e-postadress. Vanliga frågor gällande registreringen
Varför ska jag registrera mig hos er?

Genom att registrera dig hos oss får du automatiskt vårt månatliga nyhetsbrev. Dessutom kan du få hjälp att hitta de spar- och försäkringslösningar som passar dig.


Kostar det något att ta del av Monyx erbjudanden?

Det kostar inte något att ta del av och få veta mer om våra erbjudanden inom fondsparande, premiepensionsförvaltning och gruppförsäkringar.

Vilka produkter kommer ni kunna erbjuda mig?

Hos Monyx kan du spara i våra fonder, både för din pension och för annat sparande. Vi erbjuder också prisvärda gruppförsäkringar i samarbete med försäkringsbolaget If.


Hur kan ett nyhetsbrev se ut och vad kan det innehålla?

Varje månad skriver förvaltningsteamet en marknadskommentar om viktiga händelser i marknaden, hur vi har agerat i förvaltningen av Monyx fonder och hur vi tror den närmaste framtiden ser ut. Dessutom får du veta mer om våra spar- och försäkringslösningar samt mycket mer.