• 12/1/2014

  Monyx rekryterar Fredrik Brunlid som Avdelningschef Partnermarknad

  Monyx rekryterar Fredrik Brunlid till tjänsten som Avdelningschef Partnermarknad med start under december. Fredrik Brunlid har stor kunskap och erfarenhet från finans- och fondbranschen och kommer närmast från en anställning på Oak Capital där han var Distributionschef. 

  – Fredriks gedigna kunskap om distribution, försäljning och affärsutveckling blir en stor tillgång för oss. Hans uppdrag, tillsammans med marknadschef Maria Schäder och övriga medarbetare, är att fortsätta bygga vår partneraffär till den marknadsledande leverantören av förvaltningstjänster. Vi är glada att han börjar arbeta hos oss på Monyx, säger Johan Wagman, VD.

  Fredrik Brunlid har tidigare arbetat på Carnegie och HQ Bank där han under många år var affärsområdeschef för strukturerade produkter och extern försäljning. 

  – Det blir spännande att börja på Monyx och att jag blir en del av teamet. Jag ser fram emot att vara med och bidra till Monyx fortsatta utveckling av kunderbjudandet mot partnermarknaden, säger Fredrik Brunlid.


  För mer information kontakta: 
  Johan Wagman
  Verkställande direktör
  E-post: johan.wagman@monyx.se
  Mobil:076-525 87 99 

  Fredrik Brunlid
  Mobil: 070-486 20 28   

  Ylva Klingvall
  Kommunikationschef
  E-post: ylva.klingvall@monyx.se
  Mobil: 070-831 08 65

  Om Monyx
  Monyx Financial Group AB är ett svenskt värdepappersbolag med säte i Stockholm. Det är ett helägt dotterbolag till det danska bolaget NewCap Holding A/S, som är noterat på NASDAQ OMX Köpenhamn. Monyx Financial Group erbjuder sina kunder förvaltning av fondförsäkringar, pensionskapital och fonder genom Monyx Fondservice, Monetar Pensionsförvaltning och genom fondbolaget Monyx Fund. Gemensamt drivs vi av att utveckla våra tjänster och produkter för att erbjuda ett helhetsgrepp kring våra kunders sparande. Monyx Financial Group AB har ca 100 medarbetare, ca 200 000 kunder och förvaltar ca 26 miljarder kronor. www.monyx.se.