• 11/18/2014

  Monyx rekryterar Ulrike Elger som Compliance Officer

  Monyx rekryterar Ulrike Elger som Compliance Officer. Ulrike Elger har varit verksam i finans- och revisionsbranschen över 20 år och kommer närmast från en anställning på Coeli AB i Stockholm och Coeli Asset Management S.A., Luxemburg, där hon har arbetat som Head of Compliance.

  –Vi är glada att Ulrike har valt att börja arbeta hos oss på Monyx. Hennes gedigna erfarenhet inom finans- och fondbranschen både i Sverige och i Luxemburg blir en stor tillgång för oss, säger Johan Wagman, VD.

  Ulrike Elger har gedigen branscherfarenhet som jurist och Compliance Officer. Hon har tidigare bl.a. arbetat på BISA S.A., Bankinvest Group i Luxemburg som Compliance & Legal Officer och på Svenska Revisorsamfundet SRS som föreningsjurist och rådgivningsansvarig. Ulrike har också under fem år varit ledamot i den europeiska skatteorganisationen Confederation Fiscale Europeenne CFE, skattekommittén.

  – Jag ser fram emot att börja på Monyx i januari 2015 och hoppas att jag med min erfarenhet kommer att bidra till Monyx fortsatta utveckling, säger Ulrike Elger.


  För mer information kontakta:
  Johan Wagman
  Verkställande direktör
  E-post: johan.wagman@monyx.se
  Mobil: 076-525 87 99  


  Ylva Klingvall
  Kommunikationschef
  E-post: ylva.klingvall@monyx.se
  Mobil: 070-831 08 65


  Om Monyx
  Monyx Financial Group AB är ett svenskt värdepappersbolag med säte i Stockholm. Det är ett helägt dotterbolag till det danska bolaget NewCap Holding A/S, som är noterat på NASDAQ OMX Köpenhamn. Monyx Financial Group erbjuder sina kunder förvaltning av fondförsäkringar, pensionskapital och fonder genom Monyx Fondservice, Monetar Pensionsförvaltning och genom fondbolaget Monyx Fund. Gemensamt drivs vi av att utveckla våra tjänster och produkter för att erbjuda ett helhetsgrepp kring våra kunders sparande. Monyx Financial Group AB har ca 100 medarbetare, ca 200 000 kunder och förvaltar ca 26 miljarder kronor. www.monyx.se.