• 10/10/2017

  Monyx rekryterar Mats Jarl till Affärsområdeschef Företag & Individer


  Monyx stärker organisationen genom att rekrytera Mats Jarl, tidigare vd och grundare av rådgivningsföretaget Svenska Försäkringsrådgivarna. Mats Jarl har på kort tid byggt upp ett rådgivningsföretag med fokus på att erbjuda professionell rådgivning mot privatkunder. Hans nya roll blir att ansvara för affärsområdet Företag & Individer där Monyx hel- och delägda rådgivningsbolag ingår. 

  Mats Jarl, 33 år, har en affärsjuridisk kandidatexamen från Linköpings Universitet. Han drivs av att erbjuda professionell rådgivning till slutkunder. Mats har  tidigare haft anställning på olika försäkringsbolag. För sju år sedan grundade han Svenska Försäkringsrådgivarna, som idag har verksamhet över större delen av Mellansverige, med huvudkontor i Linköping. 

  I sin nya roll kommer han att ansvara för Monyx hel- och delägda dotterbolag som erbjuder professionell rådgivning och service. 

  – Mats Jarls erfarenhet, innovativkraft och kundförståelse blir en stor tillgång för oss. Vi är väldigt glada att han har börjat hos oss på Monyx, säger Johan Wagman, koncernchef.  

  – Det händer mycket positivt på Monyx och i koncernen. Jag ser fram emot att vara del av och bidra till affärerna. Jag drivs att av att utveckla bolag, god rådgivning och erbjudanden som kunderna har nytta av, säger Mats Jarl. 

  För mer information kontakta: 

  Johan Wagman
  Koncernchef
  E-post: johan.wagman@monyx.se
  Mobil: 076-525 87 99

  Mats Jarl
  Chef Affärsområde Företag & Individer
  E-post: mats.jarl@monyx.se
  Mobil: 070-555 45 82

  Ylva Klingvall
  Kommunikationschef
  E-post: ylva.klingvall@monyx.se
  Mobil: 0708-31 08 65