• 6/3/2016

  Monyx rekryterar Gunnar Hjertström

  Monyx förstärker förmedlarorganisationen inom koncernen genom att rekrytera Gunnar Hjertström. Han kommer att ansvara för att utveckla affären inom Monyx hel- och delägda dotterbolag inom distribution och förmedling.

  Gunnar Hjertström har verkat inom finansmarknaden i drygt 20 år med erfarenhet från Skandia, SalusAnsvar och SEB. Han kommer närmast från Contento Wassum Academy, där han har arbetat med affärsutveckling och utbildning. Gunnar Hjertström återvänder nu till Monyxgruppen där han tidigare har varit verksam som vd för Nordic Brokers Association AB (Hjerta) mellan åren 2008 – 2009.

  – Det känns otroligt spännande och kul att vara tillbaka i förmedlarmarknaden samt att vara delaktig i förändringsarbetet av en viktig bransch för framtiden. Jag är övertygad om att behovet av rådgivning kommer fortsätta att öka både genom det personliga mötet och genom effektivisering med hjälp av olika digitala medier, säger Gunnar Hjertström.

  – Gunnars breda kontaktnät, erfarenhet och kunskap inom distribution och affärsutveckling blir en stor tillgång för oss. Vi är glada att han har börjat arbeta hos oss på Monyx, säger Johan Wagman.

  För mer information kontakta:

  Johan Wagman 
  Verkställande direktör
  E-post: johan.wagman@monyx.se
  Mobil: 076-525 87 99

  Gunnar Hjertström
  Chef Dotterbolagsaffär
  E-post: gunnar.hjertstrom@monyx.se
  Mobil: 0736-509 949

  Ylva Klingvall
  Kommunikationschef
  E-post: ylva.klingvall@monyx.se
  Mobil: 070-831 08 65

  Om Monyx

  Monyx Financial Group AB är ett svenskt värdepappersbolag med säte i Stockholm och med verksamhet även i Umeå och Sveg. Monyx är ett helägt dotterbolag till det danska bolaget NewCap Holding A/S, som är noterat på NASDAQ OMX Köpenhamn. Monyx vision är att vara det självklara valet inom kapitalförvaltning, förmedlad rådgivning och försäkring. Vi erbjuder våra kunder förvaltning av fonder, pensioner och fondförsäkringar samt konkurrenskraftiga försäkringspaket för en värdefullare vardag och framtid. Monyx Financial Group AB har ca 80 medarbetare och förvaltar ca 30 miljarder. www.monyx.se