Vi arbetar med över 300 förmedlarbolag

Vi ser de olika behoven

Kontakta oss så hjälper vi dig

Teamet på Monyx

Vi strävar efter att ge våra partners de bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt kundarbete genom personlig och hög service. Teamet som du möter på Monyx är Annica Molin (Chef Förmedlarservice), Roger Smedh (Administratör), Josefine Sundberg (Administratör), Isabelle Sjöström (Administratör), Clara Nilsson (Adminstratör) och Stefan Larsson (Key Account Manager).  


Kontakta gärna oss

Stefan Larsson Key Account Manager Telefon: 070-310 62 02Vi hjälper dig - kontakta oss

Vi samarbetar med över 300 förmedlarbolag runt om i hela Sverige. Sedan 1999 har vi framgångsrikt tillsammans med förmedlare hjälpt privatpersoner och företag med kapitalförvaltning. Vi har samarbete med samtliga svenska försäkringsbolag och ett antal utländska.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Telefon: 090-77 38 00
E-post: formedlarservice@monyx.se

Läs mer på vår webbplats — www.formedlarservice.se

Bra att veta

Varför ska jag ta hjälp av en försäkringsförmedlare?

Vi på Monyx strävar efter att vara det självklara valet inom kapitalförvaltning, förmedlad rådgivning och försäkring. Vi samarbetar med ca 300 förmedlarbolag i Sverige som finns nära dig. De vet hur vardagen kan se ut och kan kartlägga ditt nuvarande försäkringsskydd och säkerställa att dina försäkringar täcker alla betydelsefulla områden.

Hur kan en försäkringsförmedlare hjälpa mig?

Försäkringsförmedlarna har tillgång till hela marknadens sortiment. Det innebär ett svårslaget utbud och kan på så sätt anpassa lösningar utifrån dina behov, inte efter vad banker och försäkringsbolag tjänar bäst på. En försäkringsförmedlare kan hjälpa dig att spara din tid så att du kan ägna tiden åt annat och genom din personliga kontaktperson får du hjälp med dina försäkringar, pensioner och placeringar.